Nederlands  English

Welkom

WELKOM bij Mitrex

Welkom op de website van Mitrex BV. De oplossing voor al uw technische vraagstukken als het om explosievrije machines gaat. Het bedrijf bestaat uit twee productgroepen. Naast de systemen voor ATEX-explosiebeveiliging op o.a. heftrucks, magazijntrucks en veegmachines, levert en ontwikkelt Mitrex ook moderne roetfilters en katalysatoren voor on- en offroad toepassingen. Denk hierbij aan heftrucks, terminal trekkers, en grondverzetmachines, maar ook vrachtwagens, bussen en bestelauto's.

Met onze website willen wij u informeren over onze producten, diensten en service. Bovendien willen wij u up-to-date houden inzake de ontwikkelingen op het gebied van explosiebeveiliging en roetfiltersystemen. Op onze nieuwspagina staan met regelmaat nieuwsberichten, wetenswaardigheden of actuele informatie zodat u niets kan ontgaan.


Bekijk hier onze bedrijfsfilm.NIEUWS /

Genie hoogwerkers richting Polen
Mitrex heeft 2 orders ontvangen voor een groot bedrijf in Polen. Zij hebben twee Genie hoogwerkers besteld voor Zone 2. 
Lees verder //
Tweede Kärcher ombouw
Mitrex heeft de tweede ombouw van een Kärcher mogen uitvoeren. Het gaat om een Kärcher BD40/25. Het was een leuke uitdaging, voornamelijk omdat het een hele compacte machine is. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
Lees verder //
Nieuwe klant uit Ierland
Wij hebben voor een nieuwe klant de opdracht gekregen om twee Heli heftrucks om te bouwen. De trucks gaan rijden in een Zone 2 omgeving. Voordat de machines worden afgeleverd hebben twee monteurs een training en uitleg gehad bij ons op locatie.
Lees verder //
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland. Mitrex heeft vandaag de eerste 3 machines gereed gemaakt voor Zwitserland. Het gaat om verschillende modellen van het merk Still. De machines zullen bij een groot chemisch concern operationeel zijn.
Lees verder //