Nederlands  English

Roetfilters

ROETFILTERS

Kort gezegd kan men vaststellen dat er vanuit de overheid alles aan wordt gedaan om het gebruik van diesel in binnenruimten terug te dringen. Voor heftrucks geldt in principe dat trucks met een capaciteit t/m 4 ton vervangen dienen te worden door alternatieve aandrijvingen zoals elektrisch en/of LPG met katalysator. Omdat in het zwaardere segment (>4 ton) nog geen passende alternatieven zijn, mogen deze trucks wel binnen rijden, mits voorzien van een roetfilter/katalysator. Mitrex kan u hierbij helpen zodat uw bedrijfsvoering in deze kwestie optimaal verzorgd is.

NIEUWS /

Genie hoogwerkers richting Polen
Mitrex heeft 2 orders ontvangen voor een groot bedrijf in Polen. Zij hebben twee Genie hoogwerkers besteld voor Zone 2. 
Lees verder //
Tweede Kärcher ombouw
Mitrex heeft de tweede ombouw van een Kärcher mogen uitvoeren. Het gaat om een Kärcher BD40/25. Het was een leuke uitdaging, voornamelijk omdat het een hele compacte machine is. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
Lees verder //
Nieuwe klant uit Ierland
Wij hebben voor een nieuwe klant de opdracht gekregen om twee Heli heftrucks om te bouwen. De trucks gaan rijden in een Zone 2 omgeving. Voordat de machines worden afgeleverd hebben twee monteurs een training en uitleg gehad bij ons op locatie.
Lees verder //
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland. Mitrex heeft vandaag de eerste 3 machines gereed gemaakt voor Zwitserland. Het gaat om verschillende modellen van het merk Still. De machines zullen bij een groot chemisch concern operationeel zijn.
Lees verder //