Nederlands  English

Vacatures

Wij zijn altijd geïnteresseerd in kandidaten voor onze explosievrije ombouwwerkzaamheden. Wij raden je dan ook aan om ons promofilmpje te bekijken. Denk jij na het bekijken van het filmpje een aanwinst te zijn voor ons bedrijf door jouw kennis en werkervaring, dan nodigen wij je van harte uit! Vermeld duidelijk in je motivatiebrief relevante werkervaring en beargumenteer je technische kennis. Wij horen het graag!

NIEUWS /

Genie hoogwerkers richting Polen
Mitrex heeft 2 orders ontvangen voor een groot bedrijf in Polen. Zij hebben twee Genie hoogwerkers besteld voor Zone 2. 
Lees verder //
Tweede Kärcher ombouw
Mitrex heeft de tweede ombouw van een Kärcher mogen uitvoeren. Het gaat om een Kärcher BD40/25. Het was een leuke uitdaging, voornamelijk omdat het een hele compacte machine is. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
Lees verder //
Nieuwe klant uit Ierland
Wij hebben voor een nieuwe klant de opdracht gekregen om twee Heli heftrucks om te bouwen. De trucks gaan rijden in een Zone 2 omgeving. Voordat de machines worden afgeleverd hebben twee monteurs een training en uitleg gehad bij ons op locatie.
Lees verder //
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland
De eerste 3 van de 10 machines zijn gereed voor Zwitserland. Mitrex heeft vandaag de eerste 3 machines gereed gemaakt voor Zwitserland. Het gaat om verschillende modellen van het merk Still. De machines zullen bij een groot chemisch concern operationeel zijn.
Lees verder //